ASOS FALL DISCOUNT

TODAY I WANNA WEAR

Jeg er så småt ovenpå igen, og således er min lyst til, at iføre mig andet end nattøj, også ved at være tilbage på sit normale leje 😉 Selvom man selvfølgelig ikke skal undervurdere glæden ved nattøj, så tror jeg nu nok, at mine kollegaer er glade for, at jeg trods alt valgte at tage normalt tøj på, da jeg var tilbage på job idag. Tænker at fortsætte dén stime i morgen, og vil I den forbindelse yderst gerne se ud á la ovenstående.
 Jeg er ret begejstret for klassiske sorte bukser i øjeblikket, og drømmer om, at matche dem med ternede skjorter, vamset strik, eller oversized t-shirts, og så enten til korte støvler, flade sko eller sneakers (I fornemmer godt, at jeg mener de klassiske bukser kan bruges til nærmest ALT, ik’?). De perfekte klassiske bukser mangler til gengæld stadig i min garderobe, det til trods for adskillige (forgæves) indkøbte varianter de seneste par år. De skal være helt smalle i benene, men må gerne være lidt loose i skridtet. De skal være sorte eller helt mørkeblå og ikke ankelkorte. Der skal være sidelommer og gerne usynlige baglommer. Ja, listen med krav er lang, MEN jeg tror måske, at jeg har fundet det perfekte par nu. Rosemunde kan nemlig ét eller andet når det kommer til klassiske bukser, og bukserne på kollagen her, lever umiddelbart op til alle kravene. De koster 799 kr og materialet virker desuden også godt. Oh yes, I think we’ve got a match. 
Hvad synes I om de klassiske herreinspirerede bukser?
Disse fra Rosemunde kan findes her og resten af bukseudvalget her. Det kan altså godt anbefales lige at tjekke deres udvalg ud!

XX
At the moment I’m all about classic pants, and would love to wear these tomorrow, paired with a checked shirt and pointy boots. Perfect for a day at work.

Write a comment

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS FALL DISCOUNT