FANCYING A TREND: CHECKERED SHIRTS

DETAILS AND A GIVEAWAY WINNER

Detaljer fra et outfit i sidste uge, som var en af de dage hvor hoved og krop ikke fungerer sammen, hvorfor I altså må nøjes med detaljerne fra outfittet i denne omgang 😉 Censurering når det er bedst!
Så kan vi til gengæld snakke lidt om den neglelak som jeg har på, som er blevet ny favorit. Jeg har høstet adskillige komplimenter på den, bare lige så I ved hvad I går glip af, hvis I ikke straks stryger ud og køber den 😉 Den er fra Essie (selvfølgelig, fristet man til at sige) og hedder under the twilight. Den er perfekt dyb lilla, og gør sig yderst godt til gråt og sort tøj!
Og så til afsløringen af en vinder af min Essie giveaway. Jeg har fået assistance fra min søde kusine til at vælge et tal mellem 1-43, som er antallet af kommentarer. Min kusine har valgt tallet 37 …. hvilket gør Lis Rye Jensen til den heldige vinder. Stort tillykke, jeg har sendt dig en mail!

Jeg ville ønske jeg kunne sende neglelak til hver og en af jer! Til gengæld er der endnu en lækker giveaway i sigte, denne gang med et fint item til boligen. Hold øje på søndag, hvor giveawayen kommer online.
XX
Details from an outfit last week. It was one of those days where none of my pictures seemed to be working, so today you have to settle with details instead. Then we can always talk about the nail polish I’m wearing 😉 Its a new favorite, and I have got SO many compliments on it. Its from Essie and is called under the twilight. The color is deep purple which is perfect for black and grey clothes. 

Write a comment

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

FANCYING A TREND: CHECKERED SHIRTS