NOTICE FALL

FANCYING A TREND: CHECKERED SHIRTS

Adlinks: 1 Only shirt, 199 kr (here) / 2 Gestuz shirt, 599 kr (here) / 3 Isabel Marant Etoile shirt, 1240 kr (here)   / 4 Nelly shirt, 199 kr (here) / 5 Zara shirt, 299 kr (here) / 6 Topshop shirt, 350 kr (here)

Tern i alle afskygninger hitter stort i øjeblikket, og jeg lurer lidt på om ikke en ternet skjorte skal finde vejen til min garderobe den kommende sæson. Er ret vild med dem i blågrønne nuancer, men også de sort/hvide er altså ret cool. Jeg drømmer om at bruge dem helt enkelt med skinny jeans eller læderleggings og så mine Isabel Marant Bobby støvler eller en sort bikerstøvle. Tror I ikke det kunne fungere ret godt?
HUSK i øvrigt at det idag er sidste chance for at deltage i min Essie giveaway her

XX
This season its all about checkered clothes. Im considering adding a checkered shirt to my wardrobe and these nine are my favorites. I would style them simple with skinny jeans or leather tights and pair them with my Isabel Marant Bobby boots or black biker boots. 

Write a comment

 • Jeg er også vild med tern og vil gerne have en skovmandsskjorte som erstatning for dem der måtte ud sidste år, efter tre vintre i min garderobe. Jeg er også mest på noget i grønne nuancer, men jeg har ikke spottet den helt rigtige endnu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt, jeg havde et indlæg om tern i går! Men det er altså også et superfint print 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  JEg ved ikke hvad det er, men når det hænger på en bøjle så er det så fint, men når det så kommer på mig, så ser det helt forkert ud 🙁 Trist trist trist, da det er pænt 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I'm with you! Det gik desværre ikke med min Isabel Marant skjorte, men lysten til tern er stadig på tapetet. Jeg har faktisk bestilt den fra Zara. Den er så pæn – skal hente den på fredag, så må vi se om den kommer med hjem eller hvad det ender med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

NOTICE FALL