KNITTED FALL

THE LEATHER JACKET SEASON IS ON

Custommade leather jacket / Birgitte Herskind dress / Ebay fringe bag / Dope boots
Velkommen tilbage fra weekenden, håber I har haft en rar en af slagsen. Betina fra Pixels og Poesi spurgte forleden i et indlæg om der var et bestemt stykke overtøj man særligt glædede sig til at kunne iføre sig, nu de køligere temperaturer havde meldt deres ankomst .. og jeg er ikke i tvivl. Min læderjakke! Den alene er næsten det bedste ved efteråret, og jeg jubler lidt over at det igen er blevet tid at finde den frem fra gemmerne. Min er en ældgammel sag fra Custommade, som efterhånden kører på sit 10. år. Dét er altså money well spend, og udover den nok ville have godt af en omgang læderfedt, så er den så god som ny. Eneste anke er at modellen er for smal til at jeg kan bruge den lukket, så jeg spekulerer lidt i at skulle investere i et alternativ. Læderjakker er bare så dyre, så det er en udskrivning jeg indtil videre har udskudt. Men måske I kan tippe mig til gode mærker som laver læderjakker i en god kvalitet, som samtidig er betalelige? Gerne til max. 2500 kr. 
XX
Hey guys, hope you had a nice weekend! Betina from Pixels og Poesi asked in a recent blog post if there was a specific outer wear item that you were looking forward to be wearing this fall. For me there is no doubt. My leather jacket! Mine is an almost 10 year old one from Custommade. Talk about money being well spend! Besides the need for a little leather conditioner, it is as good as new, and I can’t wait to be wearing it the entire fall.

SHOP THE LOOK:
!function(d,s,id){var e, p = /^http:/.test(d.location) ? ‘http’ : ‘https’;if(!d.getElementById(id)) {e = d.createElement(s);e.id = id;e.src = p + ‘://’ + ‘widgets.rewardstyle.com’ + ‘/js/shopthepost.js’;d.body.appendChild(e);}if(typeof window.__stp === ‘object’) if(d.readyState === ‘complete’) {window.__stp.init();}}(document, ‘script’, ‘shopthepost-script’);

JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

Write a comment

 • Tak søde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var så lidt 🙂 Hehe det skal jeg huske, selvom jeg desværre ikke tror det bliver aktuelt. Nu har den jo efterhånden også klenodie-status ;)Nej, men det vil jeg da klart tjekke ud. Tak for tippet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg siger også Samsøe Samsøe eller Selected Femme. Har selv haft fra begge og kvaliteten er suveræn til prisen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for henvisningen 🙂 Jeg er også helt pjattet med den læderjakke – hvis du nogensinde bliver træt af den, så må du lige sige til.Har du kigget på Muuba, evt. hos The Outnet? Jeg har ikke nogen erfaring med dem selv, men jeg synes de laver nogle enormt lækre læderjakker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du fin ud søde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser super godt ud! :)Jeg knuselsker min læderjakke fra Zara. Den kostede mig 1400 kr. (Og ikke engang på udsalg). Det var godt nok sidste år, men mon ikke de har nogle valgmuligheder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor har du bare ret !!!, hvilket gør mig endnu mere ærgerlig over, at jeg ikke har haft held med at finde den perfekte læderjakke at investere i endnu. Tip endelig videre hvis du falder over en klassisk sag i den billige ende. 🙂 Synes moden dikterer bikerjakker, og det er jeg altså ikke helt overbevist om, vil være en fornuftig tilføjelse i min garderobe..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er bare heller intet meget bedre end læderjakker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er den altså fin den kjole 🙂 //N.K.Lwww.nkl-fashion.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tjek Samsøe Samsøe, Envii, Zara, Mango, Selected Femme og MDK, det er alle lækre læderjakker til max 2500 og de fleste af dem til en del mindre. Har også set at Moss Copenhagen har lavet en i år, som faktisk er superfed og lækker. Tror den koster omkring 1500. Elsker virkelig også læderjakker!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

KNITTED FALL