REPOST: DIY MARBLE BOX

KNITTED FALL

Adlinks: 1 Asos Cable Jumper 425 DKK (here) / 2 Weekday fluffy jumper 270 DKK (here
3 Asos fluffy jumper 140 DKK (here) / 4 Asos Wool Jumper 400 DKK (here)

Eftersom efterårsvejret åbenbart har valgt en tidlig ankomst i år, så længes jeg efter fluffy strik at lune mig i – gerne i lyse nuancer. 
Asos lokker jo stadig med 20% rabat med anvendelse af koden “ASOSGLAMOUR”, så til en start har jeg kigget efter favoritter her. Og der er altså rigeligt at fristes af, skulle jeg hilse at sige. Disse fire er mine favoritter, og de ligger lige nu og godter sig under mine saved items, og venter på jeg beslutter mig. Har I en favorit?
XX
Since fall has decided to arrive early this year, Im starting to long for fluffy knits to keep me warm. As Asos is still tempting with 20% off by using the code “ASOSGLAMOUR”, I naturally started my knit-hunt here. And there is SO many nice ones. These four are my favorites, and they are right now gathered in my saved items, waiting for me to choose. Do you have a favorite?

Write a comment

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

REPOST: DIY MARBLE BOX