LUKSUS VS BUDGET

SOMETIMES SIMPLE IS ALL YOU NEED

Moss Copenhagen top / Moss Copenhagen skirt / Nike sneakers

Jeg synes jeg gjorde et fantastisk køb igår, da dette fine sæt fra Moss Copenhagen blev købt med hjem for et tilgodebevis jeg havde liggende. Det er i 100% polyester og virkelig rart og luftigt her i varmen. Og til efteråret er det bare at sætte strømpebukser til, og så kan jeg fortsætte med at bruge det indtil det igen bliver sommer. Det er altså lidt af et evighedssæt, hvilket man da kun kan give plus på jeg-er-den-velovervejede-shopper-konto?

Jeg kan desværre kun finde nederdelen online her, men ellers så burde sætter være at finde i butikkerne. 

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

LUKSUS VS BUDGET