KEVIN MURPHY

LUKSUS VS BUDGET

Sneakers med plateau. Skoen man enten hader eller elsker. Selv er jeg røget i sidstnævnte kategori efter et par års skepsis, og idag ryger mine taupe farvede Isabel Marant Bobby direkte ind på førstepladsen over årets bedste køb. Drømmer også lidt om dem i sort, men yderligere 3300 kr efter et par sko står ikke højt på prioriteringslisten. For ja, 3300 kr er altså virkelig mange penge for et par sko – også selvom der står Isabel Marant i. 
Går man ikke så meget op i hvad mærke der står i skoen, så er der egentlig nogle meget fine budgetvenlige alternativer derude. Moss Copenhagen står bag det pæneste bud, hvis I spørger mig. Som I kan se er deres version mere eller mindre en direkte kopi, og det kan man jo synes om hvad man vil. Jeg skal ikke gøre mig til dommer over det, men til 150  kr (!!) for en sko, som ovenikøbet er i 100% ruskind ligesom originalen er det, ja så kan jeg, hånden på hjertet, godt forstå hvis nogle vælger det billigere alternativ. 
Luksusudgaven finder du her og budgetudgaven her

Write a comment

  • Men hvis de 150 kr ender med at være givet ud for en sko der ikke holder, så er det stadig dumme penge, så tusind tak for dit tip!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vil dog lige advare med Moss cph's version. Ikke et ondt ord om Moss cph, de laver noget fedt basic tøj, men de her sko er i virkelig dårlig kvalitet. Lige da de kom ud, måtte jeg ombytte to par, og tilsidst få pengene tilbage (med lidt kamp) fordi at hver gang jeg bare hev lidt i snørrebåndende, for at stramme dem, knækkede ruskindet, der hvor metalringene er. Men for 150 kr. er der måske intet at miste 😉 -Julie Emmeliewww.welcomeaboard.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

KEVIN MURPHY