MELTING

KEVIN MURPHY


Ovenpå mange uger hvor håret er blevet udsat for saltvand, klor og solens skadelige stråler, så trænger det i den grad til en kærlig behandling. Et gavekort vundet til Billigvoks.dk var derfor hurtigt til at blive tilskrevet forkælelse til mit hår. Og forkælelse udi hår, det er Kevin Murphy god til. Kender i hårprodukterne derfra?
Jeg er FAN! Jeg har tidligere prøvet Hydrate Me serien som dengang gjorde bugt med mit tørre hår og krusede hår. Denne gang har jeg forsøgt mig med Plumping serien, som skulle være god til mit skandinaviske tynde hår, og indtil videre holder serien hvad den lover. Konsistensen er let og lækker, og skummer tilpas til at man ikke behøver dosere så meget i. Synes mit hår klasker lidt mindre sammen efter at have brugt shampooen i nogle uger nu. Og ok, det gør da heller ikke noget at indpakningen ser ud som den gør 😉
Produkterne er lidt i den pebrede ende, i hvert fald til mit budget, men hos Billigvoks.dk er der altid lidt at spare i forhold til vejledende priser, og rabat er altid godt. Se udvalget af Kevin Murphy her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

MELTING