ESSIE RESORT COLLECTION

MELTING

Moss Copenhagen dress / Yvonne Koné bag / Birkenstocks

Jeg er bogstaveligt ved at smelte. Luften står stille i København, og de 30 grader slår dig som en mur hver gang du bevæger dig udenfor. Jeg skal, vil og må ikke beklage mig over det fantastiske sommervejr, men det gør det ikke bedre at jeg idag døjer med andendags tømmermænd (jep, den slags får man åbenbart efter man er fyldt 25) og derfor dårligt kan holde ud at være i min krop i forvejen. 
Nåh nok brok, håber I har haft en skøn weekend derude? Det har jeg i hvert fald. Fredag havde jeg en mig-aften, med bloglæsning, P.S. I love you i fjernsynet og god mad, lørdag var jeg til fødselsdag hos en veninde, hvilket resulterede i at jeg hele dagen igår lå i fosterstilling og havde ondt af mig selv og mine tømmermænd. Ikke kønt, I tell you that 😉

Write a comment

 • Tak Camilla, synes også den var helt perfekt til det varme vejr!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sol og lidt vind til at give luft er den perfekte kombination, dét må jeg give dig ret i!Lyder som en skøn weekend du havde dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender det godt. Sommerkjoler er også en mangelvare i min garderobe, og de kjoler med lange ærmer jeg har, har simpelthen været for varme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige præcis!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha ja om ikke andet så kan det varme vejr være en undskyldning for at shoppe nyt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Men er der noget vi danskerne kan, så er det at være utaknemmelige over vejret 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår dig altså godt – det er en bankende hede lige for tiden! Men et godt outfit til anledningen! Er vild med den enkle kjole 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det har blæst en del i det nordjyske i dag, så sol og dejlig vind klager jeg bestemt ikke over. Men synes vi havde nogle ret varme dage i sidste uge, puha. Når man bare sad stille så svedte man. Min weekend har bare stået på koncert og hygge i kolonihaven med nogle veninder.Desuden vildt fint outfit – lige sådan en sag man kun gider at iklæde sig, når der er hammer varmt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • smuksak! jeg mangler klart også luftige og fine sommerkjoler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fin kjole 🙂 Når det er så varmt som det er, skal det bare være så enkelt og luftigt som muligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha ja, syntes pludselig også at min garderobe er utrolig mangelfuld når det kommer til luftige og lette sommerkjoler… 🙂 Må hellere på shopping NU!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  JEg har det på helt samme måde. Det er helt ulideligt til tider. Men ja vi må enlig ikke brokke os. Men puhha!Og det lyder slet ikke rart med varme og anden dags tømmermænd 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

ESSIE RESORT COLLECTION