WARDROBE CHALLENGE / DAY 5

WARDROBE CHALLENGE / DAY 6

H&M; kimono / Stig P dress / Asos sandals

Jeg sprang garderobeudfordringen over igår, da lørdagen blev tilbragt i nattøj – og dét vil jeg trods alt spare jer for 😉 Vi er startet på Homeland herhjemme og da vejret igår ikke indbød til andet end indehygge, så blev det sådan. Til gengæld er jeg idag trukket i det pæne tøj, hvor jeg har fejret min seje farmor som fylder 85 år.
Historien med kjolen her er lidt den samme som med meget af mit andet tøj, som ikke bliver brugt; jeg kan egentlig rigtig godt lide den og den passer stadig til den stil jeg bilder mig ind at have, alligevel bliver den ikke brugt, og dét hænger formentlig sammen med at jeg har så meget tøj, at det ofte ender med at blive de samme favoritter jeg vender tilbage til.
Jeg kan godt lide at have en alsidig garderobe, men min wardrobe challenge har også vist mig, at det alligevel ofte er basis favoritterne jeg vender tilbage til, og som derfor skal og bør være kernen i min garderobe. 
Nåh, jeg foregriber vidst begivenhederne lidt her – udfordringen slutter i morgen, og derefter skal jeg nok vende tilbage med en konklusion på den.
Hav en dejlig aften piger, vi ses i morgen!

Write a comment

 • Du er flot i den kjole, og det sidste billede er vildt cool :-)Jeg kom ikke rigtigt selv i gang med den challenge, fordi jeg er godt i gang med at sortere ud og sælge videre på loppemarked og TS. Så faktisk har jeg ikke rigtigt noget tilbage i mit skab, som ikke bliver brugt. Det skulle da lige være de tykke striktrøjer og vinter kjolerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sindsygt lækker kjole :DElsker de mange flotte detaljer. og synes da du skulle have lagt billederne op i nattøj 🙂 hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fin den kjole der 🙂 Og elsker sidste billede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ih den er fin Line!! Og stort stort tillykke med farmor :)Jeg er faktisk blevet lidt fristet af din WARDROBE CHALLENGE, det er en fed måde at komme lidt rund i skabet og tænker at jeg måske vil se på min garderobe på en anden måde – måske jeg også skulle tage min egen WARDROBE CHALLENGE 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du fin ud! Jeg kan rigtig godt lide kjolen, godt du fik den luftet :)Men jeg kender godt det med, at man har noget liggende i skabet, som man faktisk er rigtig glad for, men alligevel ender man oftest med at hoppe i de sædvanlige favoritter. Lidt ærgerligt :)http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det sorte look er virkelig godt til dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

WARDROBE CHALLENGE / DAY 5