TODAY I WANNA WEAR

WARDROBE CHALLENGE / DAY 5

Cos knit / H&M; skirt / Horze boots 

Jeg nåede ikke at få lagt femtedags outfittet op igår, men det er da også meget hyggeligere med bloglæsning lørdag morgen, end fredag aften ikke? 😉 Kan I huske nederdelen her fra sidste sommer? Jeg BOEDE i den, og troede aldrig at vi skulle blive trætte af hinanden. Men så kom vinteren, og lyse nederdele og jeg går ikke rigtig godt i spænd i den periode, så nederdelen har fået lov at passe sig selv siden. Siden er nye garderobe favoritter kommet til, og så har man det jo med at glemme de gamle. Men altså, den fungerer da stadig? Især med støvler og en langærmet grå overdel, som vidst nok også var favoritkombinationen sidste år. Nuvel, den er måske en anelse kort, men det har jeg hørt man godt stadig må når man er i midt-tyverne, så det er med at udnytte det de næste par år 😉


Write a comment

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY I WANNA WEAR