TODAY I WANNA WEAR

WARDROBE CHALLENGE / DAY 5

Cos knit / H&M; skirt / Horze boots 

Jeg nåede ikke at få lagt femtedags outfittet op igår, men det er da også meget hyggeligere med bloglæsning lørdag morgen, end fredag aften ikke? 😉 Kan I huske nederdelen her fra sidste sommer? Jeg BOEDE i den, og troede aldrig at vi skulle blive trætte af hinanden. Men så kom vinteren, og lyse nederdele og jeg går ikke rigtig godt i spænd i den periode, så nederdelen har fået lov at passe sig selv siden. Siden er nye garderobe favoritter kommet til, og så har man det jo med at glemme de gamle. Men altså, den fungerer da stadig? Især med støvler og en langærmet grå overdel, som vidst nok også var favoritkombinationen sidste år. Nuvel, den er måske en anelse kort, men det har jeg hørt man godt stadig må når man er i midt-tyverne, så det er med at udnytte det de næste par år 😉


Write a comment

 • Tak søde. Jeg vil se om jeg ikke kan blive lidt bedre til at bruge den så!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan har jeg det også ofte med items, og man bliver så irriteret når man ikke har held til at få fingre i dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dét er jeg så glad for du synes! Jeg bliver da NØDT til at få brugt den noget mere i så fald.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw den nederdel er simpelthen bare smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den fungerer da i den grad stadig! Kan stadig huske lige da du havde købt den, og jeg ledte ihærdigt efter den i Aarhus, uden held..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Så fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Arh jeg kender så godt det med sommerfavoritter, men så kommer nemlig vinteren og det er mere de mærkere farver man hopper i.Men ja den fungerer da helt bestemt endnu og kan godt lide måden du har stylet den på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

TODAY I WANNA WEAR