WARDROBE CHALLENGE / DAY 4

TODAY I WANNA WEAR

ASOS striped dress 250 DKK 100 DKK (here)

Jeg snakkede stribede kjoler forleden, og jeg snakker stribet kjole idag. Har nemlig lige set at favoritten fra Asos nu er sat ned til 100 sølle kr, og til trods for shoppeplaner og shoppestop, så er jeg selvfølgelig fristet. 
Jeg drømmer om at style den som vist her, med chelsea støvler, en stor hat og læderjakke til når  det bliver køligt. Tror også kjolen vil være god med lys panama hat og birkenstocks. Det er i hvert fald lidt mere sommerferie appropriate, end støvler og læderjakke 😉

Write a comment

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

WARDROBE CHALLENGE / DAY 4