WARDROBE CHALLENGE / DAY 3

WARDROBE CHALLENGE / DAY 4

H&M; cashmere knit / H&M; shorts / H&M; espadrilles / Stella McCartney bag

DAG 4. Hænger I i derude? Jeg kan mærke jeg synes det bliver sværere og sværere at finde sammenhængende outfits, med de items jeg har sat mig for at skulle bruge i denne uge, men jeg er opsat på at gennemføre, så jeg hænger i, og glædes istedet over at det nu er lidt sjovere at finde tøj, når jeg ikke bare skal have det på jeg PLEJER!
Mine flæseshorts fra dagens outfit har jeg et lidt mærkeligt forhold til. Jeg kan virkelig godt li’ dem og føler mig også ret godt tilpas i dem, men alligevel får jeg dem sjældent på. Tror de er et ret godt eksempel på at min garderobe er for omfattende, og at meget fint tøj derfor går tabt i mængden mellem alle de andre ting, som jeg også godt kan lide. 

Write a comment

 • Haha jeg må se mig overbevist kære Tine! Jeg lover at følge dit gode eksempel, og vil glæde mig over at du er flittig til at bruge dem, så der altid er lidt styling inspiration at hente!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja de snyder lidt. Men synes det er en ret sej detalje at de i virkeligheden er shorts – det gør dem også lidt mere praktiske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha true. Stella hjælper på de fleste outfits ;)Er også SÅ glad for den. Men mon ikke H&M; laver en lignende den kommende sæson, den var i hvert fald populær sidst, så det ville være skørt andet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak søde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • WHAT! Hvis jeg måtte (veto fra Malte), så sov jeg med mine på! Og tog dem på, på arbejde dagen efter, og tog til træning i dem efter arbejde – og så i seng igen, måske med en vask her og der! Knuselsker dem og de reder ALTID (undskyld blokbogstaverne, men jeg har altså bare en brændende pointe) en tøjkrise. Dem og så en stribet bluse, bum, så er jeg klar. Og hvis det er koldt (and it is) så er de jo også bare skidepæne med strømpebukser under. OG når det er rigtig koldt (and it is) så er det jo de pæneste shorts i hele verden at have en tyk striktrøje udover, så flæsen lige kigger frem. Så på med dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Vi hænger i ;)Jeg troede først at det var en nederdel. Men synes at de er super fine og kan godt lide frynserne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig pænt outfit! Men hvordan kan det også være andet med sådan en Stella-taske over skulderen? ;-)Jeg er simpelthen så forelsket i cashmere sweateren og græmmer mig stadig over, at den ikke røg med hjem i vinters.. Må jo bare håbe at der kommer noget mindst ligeså blødt og pænt til næste sæson 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med det! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

WARDROBE CHALLENGE / DAY 3