Back to the plan

DETALJER DER GØR GLAD

 Mens jeg lige tager tilløb til en ordentlig room tour, så får I istedet nogle detaljer som i øjeblikket gør mig glad. Jeg elsker at omgive mig med pæne ting, og mit humør bliver altså lige 10% bedre hvis jeg fx har friske blomster i lejligheden og der er pænt og rent omkring mig. Det er så lille en detalje, som vitterligt ikke kræver det store, men det kan gøre en kæmpe forskel.
Nyder I ellers weekenden derude? Jeg har fejret fødselsdag for søde veninder både fredag og lørdag, så idag er en doven søndag, hvor der bliver hygget med serier og dyner i sofaen. Tror også aftensmaden bliver noget nemt (og snasket), så jeg holder mit høje kalorieindtag ud resten af weekenden. Godt det er mandag i morgen! 😉

Write a comment

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Back to the plan