LAST YEAR / OUTFIT IN JUNE

Back to the plan

Magasin cashmere cardigan (here) / North bathing suit (here) / Yosi Samra flats (here)
Balenciaga Velo / Balenciaga City / Chanel Flap bag

Min shopping er løbet lidt løbsk de seneste måneder, og den bedste måde jeg kommer tilbage til mit udgangspunkt på, er ved at alliere mig med en (shoppe)plan. 
Jeg har bestemt gjort mig nogle gode køb, ingen af dem har dog været videre nødvendige, og når man samtidig forsøger at mindske sin garderobe, så er den spontane shopping et onde jeg skal forsøge at undgå. Jeg har derfor taget et kig på min oprindelige shoppeliste for 2014, og justeret den for hvad jeg reelt mangler, og hvad der kunne undlades. Øverst på listen er ovenstående ting; Magasin cashmere cardiganen som jeg mangler flere gange om ugen, men jeg som jeg stadig ikke har taget min sammen til at købe. En klassisk badedragt fra North, som jeg ved jeg ville kunne glædes over sommer efter sommer. Flats fra Yosi Samra. Jeg ejer ikke et eneste par loafers eller ballerinaer og selvom jeg elsker sneakers og hæle, så kunne det være ret med en lidt mere anvendelig mellemting. Og sidst men ikke mindst, en lækker sort hverdags taske. Jeg er stadig helt vild med min Stella McCartney, men må også erkende at den er alt for stor til almindelig hverdagsbrug, hvor jeg ikke har behov for at kunne slæbe bøger, macbook osv med. Mine favoritter i dén kategori er Balenciaga Velo, Balenciaga City eller en klassisk Chanel. Én af de tre skal være min næste store garderobeinvestering, så jeg må se at komme igang med en opsparing – og holde mig til min shoppeplan. Dét ville være et godt sted at starte.
Derfor er der hermed også dømt shoppestop indtil den nye sæson står for døren. Om jeg reelt mangler noget til denne vil jeg nemlig ikke tage stilling til nu, men hellere vente til jeg ser hvad sæsonen byder på. Eneste undtagelse til shoppestoppet er ting fra shoppeplanen, som foruden ovenstående også tæller et par klassiske sorte hverdagsstøvler og en ny læderjakke (begge er erstatningskøb). 

Write a comment

 • Det lyder fornuftigt. Jeg har holdt pænt igen og fået købt nogle fine ting i forhold til min liste. Er blevet ret sikker på, jeg skal lure efter efter en Balenciaga taske i NY. Det er også derfor, jeg holder igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det lyder som en god ide, så du kan få styr på dine køb igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det lyder som en god ide, lige at hive shoppelisten frem igen :)Jeg har nogle cashmere cardigans fra Magasin og jeg kan kun sige 'Få så købt en' for de er noget så rare :)Og ja Chanelleren er også på min liste, men det bliver ikke et 2014 køb (er jeg sikker på 😉 ).

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

LAST YEAR / OUTFIT IN JUNE