DETAILS LATELY

TREND LEMMING

Jeg er udemærket klar over at de famøse Stine Goya x H2O badesandaler deler vandene. Enten hader man dem eller også elsker man dem. Jeg troede jeg ville ryge i den første kategori, og var overbevist om at de der guldsandandaler i hvert fald ikke var noget for mig. Men så går det jo som det nu engang imellem gør .. lanceringsdatoen nærmede sig, og mit social media feed flød over med sandalen, de var her, der og alle vegne, og pludselig havde sandalen udviklet sig fra en not-having til en must-have i min verden. Jeg blev vist det man kalder en trend lemming 😉
Min kæreste var så sød at overraske mig med dem i mandags, da han godt kunne se hvor al min snak om guldsandaler bar hen ad. Desværre var de lige en tand for små, men nu venter jeg bare på at modtage dem i min rigtige størrelse, så de kan blive pakket med i kufferten til jeg tager til Mallorca på fredag. Guldsandaler og Mallorca må da være the perfect match 😉

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

DETAILS LATELY