Den nemme hverdagsgarderobe

YOUHESHE MIDSEASON SALE

YouHeShe.com har startet midseason sale og med 25% på alle varer fra bl.a. T by Alexander Wang, Iro, Kenzo, Rika og Ganni (gælder dog ikke nyheder og i forvejen nedsatte varer), så er der god mulighed for at gøre sig nogle lækre basiskøb med en fornuftig besparelse. Det gode ved udsalg er jo netop at det giver dig mulighed for at gøre dig nogle klassiske gode køb, som kan bruges uanset sæson og mange år frem, men med en besparelse, som basis items ellers normalt ikke er at finde til.
Udsalget gælder idag torsdag samt i morgen d. 25/4, og rabatten fratrækkes ved at skrive SPRING2014 ved checkout.
Har I udset jer noget I ikke kan leve uden?

14 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den nemme hverdagsgarderobe