GOING CORPORATE WITH A BLUE SHIRT

Simple silhouette

Soulland shirt / Asos skirt / Isabel Marant Bobby boots


Godmorgen derude. Jeg er tidligt oppe for at få det sidste færdig med min eksamensopgave, men vil lige nå at vise jer dagens fra igår, inden jeg begraver mig i bøgerne 😉                                       Sportede min nye skjorte, sammen med en ny nederdel, som jeg vist heller ikke har fået vist? Synes jeg manglede en smal nederdel, til at kunne aflaste min mange a-skørtet lidt, og jeg slog derfor til da denne var på tilbud hos Asos. Den er fin, enkel og meget brugbar, omend den er lidt kort, så ville nok have taget den et nummer større end normalt, hvis jeg kunne gøre det om. Asos har faktisk 20% på deres eget mærke lige nu, så nederdelen kan stadig findes på tilbud her.

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

GOING CORPORATE WITH A BLUE SHIRT