My first pair of Bobby's

Simpel tirsdag

Lindex shirt / Just Female jeans / Isabel Marant Bobby boots

Dugfriskt dagens skudt for kun et øjeblik siden. Jeg knus-elsker mine nye sko, og har lyst til at have dem hele tiden. Heldigvis er de vildt nemme at style og jeg synes jeg kan bruge dem til næsten det hele i min garderobe. Mit outfit idag er egentlig ret klassisk (jeg er all-in på løs skjorte og smalle jeans tendensen i øjeblikket), men jeg synes at støvlerne alligevel ender med at gøre outfittet ret casual og underspillet, så ikke det bliver for damet. Dét er nemlig et prædikat jeg ikke helt klar til endnu 😉 
Jeg har haft en ren overskuds tirsdag som blev lagt ud med træning i morges, derefter hjem at læse, så var jeg lige ude og lure lidt i H&M; (og måske der kom lidt med hjem fra shoppelisten) og inden længe går turen til den italienske restaurant Il Buco ved Islands Brygge. Er blevet anbefalet den et utal af gange, så nu skal det altså være. Jeg er stor fan af det italienske køkken (måske fordi al maden er så syndig), så jeg tænker at det kun kan blive godt. Er der mon nogen af jer der har været der?

18 comments

 • Tak søde! Delikat kan næsten ikke gøre det. Du bør prøve det en dag. Virkelig anbefalelsesværdigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dét er jeg virkelig glad for at høre. Det er sjovt som man nogle gange kan se sin garderobe i et helt nyt løs, blot ved hjælp af et par enkelte tilføjelser, som pludselig binder garderoben sammen på en helt ny måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha Ida, Il Buco får mine varmeste anbefalinger. Konceptet er ret sejt, med sådan lidt madklubstemning, hvor man sidder ved langborde tæt sammen med de øvrige gæster. Maden er fantastisk og prisen lige så (vi fik 6 retter, samt et glas vin for 250 kr kuverten). Der er vist kun åbent om tirsdagen, men jeg skal helt sikkert tilbage igen en dag!
  Og tusind tak for dine roser til outfittet i øvrigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha der kan du bare se. Jeg var jo også evigheder om at blive overbevist, men nu kan jeg jo nærmest ikke forstå at jeg kunne leve uden (indtil nu) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hørt! Nu er spørgsmålet så bare om jeg kan leve uden dem i sort også 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du altså sød Karina, tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaa Ida. Du vil blive så glad for dem, det tør jeg godt garantere dig. Ja du skal da så. Det var jo efter jeg havde set dem på dig, at jeg også måtte klikke dem hjem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak Michelle. Det er også sådan et par jeg elsker at genfinde i garderoben.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alt for lækkert outfit søde! Og tillykke med dine nye lækre sko basser. Jeg kender ikke restauranten men håber, det var delikat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av, et lækkert outfit! Du gør det smaddergodt for tiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor ser du bare fin ud Line og jeg kan godt lide det lidt utydelige print på dine bukser. Og så er de sko jo bare to-die-for 🙂
  Jeg har ikke været på den restaurant, men glæder mig til at høre hvad du synes om den. Jeg synes også at det italienske køkken er noget så lækkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser bare hammer godt ud, Line!! Jeg er ikke kæmpe-kæmpe fan af Bobby, men ingen tvivl om, at du netop har fået mig overbevist: der er noget om snakken!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh de bobby´s der 🙂 Er vild med dem og ja, kunne godt forestille mig at de var nemme at style – farven er jo lækker! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du altså fin ud søde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg SKAL eje!!! Og så skal jeg da i øvrigt også have fundet de jeans frem fra gemmerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle fine bukser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe og jeg tror ikke engang det er dét du tror det er. Den havde de nemlig ikke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har måske en lille ide om, hvad du har købt med hjem fra H&M; ;)!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

My first pair of Bobby's