Shoppeliste opdatering

Fristet af en læderjakke

Asos har jo midseason sale lige nu, og efter at have fået en reminder om at der frem til udsalget slutter i morgen tidlig kl 9 er yderligere 15% på alle udsalgsvarer, så måtte jeg jo lige ind og lure. 
Asos’ udvalg er jo enormt, og det der med at sidde og kigge det hele igennem, det har jeg simpelthen ikke tålmodighed til. Istedet valgte jeg at kigge efter en læderjakke .. Det kunne jo være 😉
Og det kunne det åbenbart godt, lige nu er jeg i hvert fald forfærdeligt fristet af denne ret cool læderjakke. Umiddelbart opfylder den alle mine kriterier. Den skal være lidt oversized. Den må ikke være kort i ryggen. Den skal kunne lukkes. Og så må modellen gerne være biker. Prisen på 872 kr efter rabatten er også rimelig. Så er spørgsmålet bare om man skal slå til.
Hvad synes I om den? Og er der nogle af jer der har erfaring med læderjakker fra Asos’ eget brand?

5 comments

 • Hej begge. Jeg har et par læderbukser fra Asos, der er det blødeste bløde læder, og har også haft en læderjakke derfra engang, som også var helt fin kvalitet. Men det er en chance man tager, for det er jo ikke til at lure på billederne :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg endte med at springe over. Turde ikke tage chancen når det trods alt stadig var et større beløb at skulle ligge. Frygtede nemlig også at læderet var for stift, som man godt lidt kunne frygte med læder i den prisklasse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja prisen blev bestemt ret god af de ekstra procenter 😉 Det kan være farligt med den slags fristelser, hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er spændt på om du allerede har slået til?
  Har en gang bestilt et par læderleggings fra Asos, de var mog stive, så sendte dem retur. Det er nogle år siden, og den eneste erfaring har med deres læder.
  Jeg tænker at lynlåsene er meget synlige, men måske det bare er mig?
  Ellers er den fin, og prisen er jo god.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er også ret så fin og ja, det er altså lækkert med ekstra 15%

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Shoppeliste opdatering