Light blue jeans

Out of office

H&M; blazer / Zara top / Topshop faux leather pants / Vagabond heels

En hel uge er gået uden opdateringer på bloggen, og det altså noget værre noget. Jeg vil jo helst have have at der ligger noget nyt og spændende klar til jer på bloggen når I klikker forbi, men sagen er bare den, at jeg lige nu har har rigtig travlt ude i det virkelige liv. Det vil jeg også have hele næste uge, men derefter lover jeg at vende tilbage til en mere normal tilstand. Og jeg GLÆDER mig. For ved I hvad? Jeg savner bloggen og jer helt vildt!
Jeg håber I har haft en god weekend, og stadig følger med derude? 🙂

17 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Light blue jeans