SUNDAY FUNDAY

Light blue jeans

Jeg har i mange år haft et noget anspændt forhold til blå jeans og har ikke haft et par i adskillige år. Tror hovedsageligt det har været af forfængelige årsager. Lår er bare pænest i sorte jeans ikke? 😉 Langsomt kan jeg dog mærke at jeg er ved at være omvendt, og pt kan jeg ikke få et par forvaskede lyseblå jeans ud af hovedet. Jeg ville, som med alt andet, style dem helt simpelt, gerne med en løs tee, en stor cardigan og enten flade støvler eller et par med hæl. 
Jeg har et gavekort til Vero Moda i gemmerne, og jeg overvejer gevaldigt om ikke det skal gå til et par blå jeans, for at prøve det af.
Så er det bare om man skal gå efter den helt lyse model, eller holde sig til den lidt mørkere blå.
Hvad synes I?
Se hvor alle tingene er fra her

9 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SUNDAY FUNDAY