A month without shopping / Week 2

SUNDAY FUNDAY

H&M; mohair knit / Moss Copenhagen dress / Dear Denier tights / Pavement boots

Ah søndag. Og endda en yderst rar en af slagsen. Jeg stod op til Ryan Gosling og The Notebook i fjernsynet, og ham Ryan er altså ikke helt tosset at spendere sin morgen med. Elsker den film, og jeg græder som pisket hver gang jeg ser den. Min kæreste synes jeg er dybt åndssvag, men når det kommer til (kærligheds)film, så har jeg virkelig en god evne til at leve mig lidt for meget ind i dem, haha.
Nu sidder jeg og prøver at tage tilløb til den løbetur, som min krop og samvittighed ville have virkelig godt af ovenpå en weekend med lidt for meget god mad og vin.
Håber også I har haft en dejlig weekend?

14 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

A month without shopping / Week 2