SELLING ELASTIC CHELSEA BOOTS

DETALJER

Et par detaljebilleder fra .. well, før der lå kedeligt, gråt sne udover det hele. Jeg har måtte gå syg hjem fra arbejde idag, og ligger nu hjemme under dynen med feber og ondt i halsen. Igen tror jeg at jeg vil tilegne det kedelige vejr skylden. Vinter og jeg går ikke rigtig godt i spænd, kan I nok fornemme 😉 Til gengæld lover de bedre vejr allerede i weekenden, og dét hjælper gevaldigt på humøret. 
Weekenden er lige rundt om hjørnet, og jeg skal heldigvis kun lave gode og hyggelige ting. I morgen får jeg gode venner til middag og x-factor hygge, mens den på lørdag står på stor middag med 20 flotte damer, og efterfølgende fest. Søndag er jeg formentlig træt – og måske en anelse tømmermændsramt, men det hører sig ligesom også til på en søndag 😉
Hvad har I af planer for weekenden?

14 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SELLING ELASTIC CHELSEA BOOTS