The road to simplicity

Søndag med pænt på

Karmameju hand lotion / Karmameju facial mist / Magasin domino plaid / Hay Lup candlestick / Nute Raspberry & Thyme / Charlotte Steeling ‘Fashion’ / Royal Copenhagen plates / Alexa Chung ‘It’ / Rudolph Care Facial scrub mask

Jeg drømmer om en søndag i selvforkælelsens tegn, omgivet med lækre pasteller, fine coffee table books, stearinlys, lækker te og gode hudplejeprodukter. Jeg holder dog søndag hos mine forældre, så har ikke lige nogen af tingene i nærheden. Ét sted kan jeg dog starte. Væk med computeren, frem med stearinlysene og så tror jeg at jeg vil gøre klar til et lækkert (og varmende) fodbad. 
Hav en dejlig søndag søde I!

14 comments

 • Også mig! Tænker de kolde dage ville være lidt nemmere at komme igennem, hvis man kunne få lov at omgive sig med så fine ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Måske den kunne komme på ønskesedlen som pynt til jeres nye hjem? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har faktisk aldrig prøvet Karmameju, men deres produkter ser så gode og lækre ud, så de må altså prøves på et tidspunkt. Der findes bare så mange gode produkter derude, så det kan være svært at vælge en favorit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ryger i så fald fluks på ønskelisten. Skønt at indholdet rent faktisk også matcher det lækre cover 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fashion bogen måtte gerne komme min vej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan varmt anbefale Fashion, den er fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil så gerne have den scrub. Bliver nødt til snart at købe den, når jeg løber tør for min nuværende 🙂
  Karmameju vil jeg også virkelig gerne prøve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville gerne eje det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er altså min lille te-ekspert 😉 Jeg må se at få prøvet teen så, med den salgstale kan den jo ikke være andet end god 😉
  Glæder mig gevaldigt til at se dig i morgen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er også så fin, og egentlig meget hyggelig læsning. Jeg er i hvert fald næsten igennem den, og selvom der ikke er det store indhold i den, så er det stadig en fin måde lide at komme dét tættere ind på frk. Chung!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej så må jeg da klart have den prøvet. Synes også alle smagsvarianterne lød vildt lækre, og der er altså intet som god te!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlig collage sveske! Teen kan jeg klart anbefale. Æskerne er smukke og kan genbruges, og teen smager fantastisk. Jeg håber, du får en rigtig dejlig søndag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg MÅ også bare have bogen "IT" 😀
  Whittaheart.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Lækre ting du har fundet frem Line.
  En af mine veninder har theén fra NUTE og den er så god!! Og så er krukken af træ og så sød 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

The road to simplicity