DREAMING OF SHOES

The road to simplicity

http://www.polyvore.com/cgi/set?id=111345415
Weekday knit / Vero Moda pants / Ray ban sunglasses / Alexander Wang Rocco bag / Vagabond pumps

Endnu et eksempel på at lækkert ikke behøver være avanceret, og i de fleste tilfælde kan lækre accessories alene opgradere et simpelt outfit. Et par smalle klassiske bukser, en sort basic overdel og et par hæle har de fleste nok allerede i deres garderobe, og derfra er det bare at supplere det med en lækker taske, måske en sort blazer og så toppe med et par solbriller til de dage solen tillader det. Et outfit der vil fungere både til en dag på jobbet, en tur på cafe og hvis den sorte overdel udskiftes med en løs tee, så har du et outfit der også sagtens kan gå til aftenens tur på restaurant eller bar 😉

7 comments

 • Det er altså ret vildt, hvad et par sko eller en taske kan gøre for et helt basic outfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser jo SÅ lækkert ud! Elsker sådan nogle outfits 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig – jeg ville også til hver en tid prioritere en lækker taske, frem for sko. Der er bare et eller andet magisk over en lækker taske, og i min optik kan den sagtens kompensere for basis tøj der måske ikke er købt i de dyreste butikker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ville også se drønlækker ud i det.
  Håber du har haft den bedste weekend søde Ida!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et outfit lige efter min smag! Jeg ville elske at iføre mig det i morgen, når jeg skal til Herning, på mandag når jeg skal læse hele dagen, på fredag når jeg skal til eksamen, på lørdag når jeg skal et smut forbi en 30 års fødselsdag (Er jeg allerede så gammel at jeg bliver inviteret med til den slags?) – Det passer jo til ALT!

  Bukserne minder lidt om et par fra By Malene Birger jeg jeg købte sidste år – Måske skulle jeg snart hive dem frem igen! 🙂

  Og til slut: Tusind tusind tak for din anbefaling i Alt for damerne søde Line, du gør mig så helt enormt glad!!!! Du har reddet min uge – Og hvis min eksamen går elendigt næste uge har du også reddet den! 🙂 Og ikke mindst – Tillykke med artiklen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det viser noget om hvor vigtigt det er at have en taske som kan bærer ens outfit. For mit vedkommende er det (endnu) vigtigere end skoene…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Årh Line den trøje er jo virkelig lækker og et outfit jeg gerne ville hoppe i nu 🙂
  Rigtig god lørdag søde Line 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

DREAMING OF SHOES