Shoppeliste opdatering

Award dinner

I forbindelse med at det frivillige arbejde jeg har brugt det sidste halve år på, efterhånden nærmer sig en ende, så skal der holdes en stor fest som afslutning. Dresscoden er galla, og det inkluderer sædvanligvis også en gulvlang kjole. Her er jeg jo blevet sat på lidt af en opgave, idet gulvlange kjoler ikke just er noget jeg gør mig i, og således har jeg ikke været iført en siden min 3.G’s galla som ligger snart 7 år tilbage. Jeg kunne derfor ikke undgå at skulle ud og købe nyt. Mine søde svigerforældre er dog kommet mig til undsætning og vil gerne forære mig en kjole. Så langt så godt. Det var mig bare lidt imod at gå ud og spendere mange penge på en kjole, som jeg formentlig ikke kommer til at bruge igen lige foreløbig, så der skulle tænkes i alternativer. 
Jeg er derfor endt ud med ovenstående istedet. En pæn og enkel overdel (som også kan bruges efterfølgende) og så en gulvlang sort nederdel. Skoene kender I 😉 Og så tænker jeg at matche det med røde læber, en sort blazer og så skal jeg have fundet mig en sølv clutch.
Jeg synes selv jeg er kommet meget godt uden om udfordringen, og det vigtigste er at elementerne i outfittet alle er anvendelige hver for sig, og til andet end blot festlige lejligheder.

18 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Shoppeliste opdatering