Acting like a lady

Christmas did me good

Jeg har virkelig, virkelig været heldig med årets gavehøst, og har fået næsten alt hvad jeg ønskede mig. Synes det er så hyggeligt at læse med når andre bloggere viser deres julegaver, så jeg håber I synes det samme her. 
Sammen med min kæreste fik vi lidt flere af de store riflede middagstallerkner fra Royal Copenhagen til samlingen, og vi har efterhånden nok til at kunne dække op til et stort og fint middagsselskab (voksenpoint på kontoen), og så fik vi den fineste marmorplatte som vi vil have olier og krydderier stående på i køkkenet. 
Så har jeg fået et par bøger; Alexa Chung’s ‘It’ og ‘Ekstremt højt og utroligt tæt på’ af Jonathan Safran Foer, som jeg, til trods for dens ikoniske status, aldrig har hverken set eller læst. Så nu skal det være. 
Af min kæreste fik jeg de lækreste skind luffer fra Gaucho, t-shirten fra T by Alexander Wang, og en grå uldbluse fra Cos. Han er altså ret god til det med gaver, ham min søde mand ?
Derudover har jeg fået et fint sølv armbånd fra BeChristensen, lækre skønhedsprodukter og et gavekort til Matas. 
Jeg var også heldig at få Neema kjolen fra Moss Copenhagen, og den er lige så fin på som jeg havde håbet. Slutteligt fik jeg også penge, et regnslag fra Hunter og 4 kopper fra Royal Copenhagen. Altså nogle virkelig lækre gaver alt i alt, og jeg er så glad for hver en. Der var enkelte dubletter i blandt, men mon ikke jeg kan finde noget godt på januarudsalget at bytte dem til 😉

Har I fået nogle gode gaver?

8 comments

 • Køkkenting er også altid godt. Jeg elsker fx at få nye skåle og tallerkner som man kan dække op med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De virker også til at være i virkelig god kvalitet, så jeg glæder mig helt til det bliver koldt nok til de kan tages i brug 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er simpelthen også så glad og tilfreds med dem alle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal nok lige komme med et review når jeg engang er igennem dem. Må nok også indrømme at det primært var fordi den er så fin, at den røg på ønskelisten 😉 Forfængelig er man vel, haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Sikke mange gode gaver Line 🙂
  Jeg har også fået nogle gode gaver, mest ting til køkkenet, men det er også godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke mange flotte gaver Line! 😀
  Jeg har selv lufferne og de bliver lige nu brugt på tredje sæson, og jeg KNUSELSKER dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dejligt at du har fået nogle gode julegaver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det er nemlig brand hyggeligt med et kig på hinandens julegaver 🙂 Det kunne være sjovt at høre, hvad du synes om It bogen, når du har haft tid til at kigge/læse den. Indbydende ser den ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Acting like a lady