Med ønsket om en glædelig jul

Acting like a lady

H&M; blazer / Isabel Marant pour H&M; dress / Dear Denier tights / Acne boots
Jeg agerede ladylike i anledning af juleaften igår, og havde indført mig min fine blondekjole fra Isabel Marant pour H&M.; Yndig er nok det superlativ der er mest dækkende, og jeg synes kontrasten mellem transparente ærme og en krop i tyk blonde er så fin. Det er ikke en kjole der bliver min nye favorit hverdagskjole, men hvis man gerne vil dresses lidt op, så er den altså perfekt!

Håber ellers at I havde en fantastisk aften i går og nyder juledagene? Jeg havde den bedste aften med lækker (og store mængder) af mad, god vin, højt humør og ikke mindst en gavehøst, jeg ikke kunne have ønsket mig bedre. Men dem skal I nok høre om på et lidt senere tidspunkt 😉
Vi skal holde julefrokost med hele min mors familie i dag, og i aften står den på gode venners selskab. Den 25. december er årets største gå-i-byen aften i Næstved hvor jeg kommer fra, så jeg har lokket min kæreste med, og jeg er lidt spændt på, at han skal opleve en provinsbytur med alt hvad der dertil hører 😉

12 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Med ønsket om en glædelig jul