22122013

Med ønsket om en glædelig jul

Så kom dagen. December er fløjet afsted, julehumøret har dårligt nået at indfinde sig, og julevejret lader meget tilbage at ønske – alligevel glæder jeg mig som et lille barn til juleaften rigtig går igang. Elsker julen fordi den er så god til at samle familien, fordi der er tid og ro til at hygge og glædes over de små ting, og så elsker jeg julen fordi alle bare bliver en smule gladere og mere næstekærlige i disse dage.  Dét er indbegrebet af jul! Og så hjælper det selvfølgelig også på det at der så småt dufter af and i køkkenet, mens jeg skriver dette indlæg.
Så fra mig til jer, et ønske om en rigtig glædelig jul, med de mennesker I holder af omkring jer.

6 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

22122013