Leo procrastination

Thursday favorites

H&M; Trend knit / BZR blouse / Moss Copenhagen skirt / Dear Denier tights / Acne Track boots

Jeg kører lige et torsdagsoutfit udelukkende bestående af garderobefavoritter og i favoritkombination. 
Jeg har fri fra job idag, så jeg lagde dagen ud med træning (elsker når jeg har tid til at få det overstået allerede fra morgenstunden), derefter hjem og læse lidt op til min eksamen i næste uge, og ellers har jeg bare hygget og pakket jule- og adventsgaver ind. Jeg er jo en planlægningsfanatiker, så har selvfølgelig allerede klaret en del af de julegaver jeg skal give 😉 Jeg ved at min december kommer til at flyve afsted, så det er lige så rart at være på forkant. Og måske et hjørne med indpakkede julegaver også vil hjælpe lidt på min endnu ikke indfundne julestemning 😉
Har I i øvrigt huske at deltage i min Body Shop giveaway
Jeg finder en vinder på søndag, så det er ved at være sidste chance for at deltage.

8 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leo procrastination