På min ønskeseddel / Beauty edition

SUNDAY STROLL

H&M; blazer / Weekday top / H&M; tights / Acne Track boots 

Jeg benyttede en tiltrængt pause fra eksamenslæsningen igår, til at få skudt et dagens afsted. Jeg kan godt mærke at vi er ved at nærme os den tid på året hvor udendørs forevigelse af dagens outfit nærmest er en umulighed fordi det er så afsindigt koldt at skulle bevæge sig ud uden overtøj (first world problem, I know), men jeg trodsede kulden og blæsten (!!!) igår og poserede til ære for fotografen og jer 😉 Jeg forsøgte at dresse mine komfortable søndagsleggings lidt op med en blazer, og høje hæle, og synes faktisk kontrasten fungerede ganske ok. Næste gang vil jeg dog nok kombinere toppen og blazeren med mine læderbukser istedet, for at outfittet bliver lidt mere appropriate. 
Hvad synes I?

16 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

På min ønskeseddel / Beauty edition