I like them high

På min ønskeseddel / Beauty edition

Dior Skinflash concealer / Bobbi Brown compact concealer / bareMinerals mineral foundation / Repetto Eau de Toilette / Balance Me Super Toning body oil / Rudolph Care Facial Scrub Mask / Biotherm PureFect Skintonic / Origins Drink Up 10-minutes mask / Lash curler
Jeg har fået et par forespørgsler på inspiration til kommende julegaveønsker, og da jeg anser kreeringen af ønskesedler som lidt af en spidskompetence hos mig, så er der da intet jeg hellere vil 😉  Jeg vil de kommende søndage give jer et kig på hvad der står på min ønskeseddel i år, og vi starter idag med ønsker på skønhedsfronten.

Min flydende concealer er ved at være tom, og efter lidt research hos Youblush er Diors Skinflash concealer kommet på ønskesedlen. Den skulle efter sigende være perfekt til at skjule mørke rander under øjnene, samt highlighte kindben. Bobbi Browns concealer og bareMinerals mineralpudderen er gamle favoritter i makeuptasken, så en genopfyldning af disse er altid velkomne. Repetto parfumen er næsten lige kommet på markedet, og den dufter himmelsk af friske blomster og sommer. Balance Me bodyolien skulle efter sigende virke opstrammende. Jeg ved ikke helt om jeg tror på den slags, men jeg er blevet ret glad for at bruge olier istedet for en bodylotion, så om ikke andet, kan den i hvert fald sagtens bruges i den kategori. Rudolp Cares facial scrub behøver nok ingen nærmere introduktion. Begejstringen for den blandt skønhedsbloggere og skønhedsredaktører er i hvert fald stor, og jeg erkender mig også som fan. Biotherm har lanceret en skintonic som har en matterende effekt, og da jeg er ved at løbe tør for min nuværende skintonic, så er denne fluks røget på min ønskeliste. Origins 10-minutes mask har jeg fået anbefalet et utal af gange, og da jeg faktisk ikke ejer en ansigtsmaske endnu, så håber jeg det at det bliver denne jul at jeg kan lave om på det.
Sidst men ikke mindst, så ønsker jeg mig en vippebukker. Sådan en jeg aldrig har fået taget mig sammen til at købe, men som jeg tror kunne gøre underværker for mine vipper. 
Phew, sikke en lang smøre. Men jeg sagde jo at jeg er god til at lave lange ønskesedler 😉
Forhåbentlig kan I bruge inspirationen?

2 comments

  • Mie

    gode ønsker, jeg går også efter gaver i beauty-kategorien i år og håber på jeg får hvad jeg ønsker 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Balance Me, Biotherm og Origins er og bliver favoritter 🙂 Derudover vil jeg snart gerne have nogle produkter fra Rudolph Care i skuffen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

I like them high