Den perfekte garderobe / En status over oktober

Other Stories debut

& Other Stories dress 450 DKK

Jeg har åbenbart fået gjort det til mit speciale at finde shoppelistens næste køb, allerede den første dag i måneden. Et hurtigt visit i Other Stories igår resulterede nemlig i at denne fine kjole kom med hjem, og således kan jeg nu endelig strege den der sorte hverdagskjole fra listen. Jeg havde jo ellers troet det ville blive en draperet kjole, men da denne fangede min opmærksomhed igår, var jeg ikke et sekund i tvivl. Den er så meget mig, og så er den endnu pænere i virkeligheden, end på billederne her!
Kig ind forbi bloggen i morgen hvor kjolen bliver vist i aktion,  hvor jeg får rundet garderobeudfordringen af og så offentliggør jeg også vinderen af min giveaway. Hele tre ting på en gang, og altså et kinderæg af et blogindlæg. Dét har I ikke lyst til at gå glip af 😉

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den perfekte garderobe / En status over oktober