Offer for en bloglandsfristelse

Den perfekte garderobe / En status over oktober

Pieces wool scarf 179 DKK / H&M; blazer 249 DKK / Asos beanie 60 DKK / H&M; vans 225 DKK / Pavement boots 1199 DKK

Traditionen tro en recap over den snart forgangne måneds shopping. 6 ting er blevet tilføjet til garderoben (ovenstående 5, og så leopardkjolen fra Moss Copenhagen), mens 9 ting er blevet solgt fra. Månedens shopping beløber sig op i 2343 kr, hvoraf støvlerne står for halvdelen af det beløb. Jeg har solgt for 945 kr, så jeg overskrider altså månedens shoppebudget med knap 400 kr. Af de 6 nytilføjelser stod de 2 af dem på listen; korte biker-støvler, og en mørk hverdagskjole. Et sort tørklæde har jeg dog også skriblet meget om, så den tæller næsten også som et punkt på listen. Resten har været ren impulsshopping, og selvom dét er noget jeg forsøger at begrænse, så ved jeg at de ting der i denne omgang er røget med hjem på den konto, er ting jeg bliver virkelig glad for, og så skal der altså være plads til at gå lidt væk fra listen.
I september skrev jeg også at jeg håbede at nye støvler, en hverdagskjole og et par klassiske pumps ville blive blandt mine indkøb for oktober, og med undtagelse af de perfekte, klassiske pumps, som jeg stadig har til gode at finde, så er det jo gået meget godt med den forhåbning!
November byder på en måned uden den store indtægt at shoppe for, da jeg ikke har fået så meget løn udbetalt som jeg plejer. Til gengæld har jeg, sammen med et par veninder, fået en stand på Remisens tøjmarked d. 9+10. november, og vil lade den weekends indtægt bestemme november måneds shopping. Skulle det lykkedes at kunne tage et rimeligt beløb med hjem, så står en sort hverdagskjole og et par sorte pumps øverst på listen. Og så spøger den der lingeriekjole fra Zara stadig, så den håber jeg også at kunne klikke hjem, så snart min størrelse er tilbage online.
Hvordan er det gået med jeres shoppeplaner i oktober?

20 comments

 • Er også ganske tilfreds med høsten! Dét lyder også til at være nogle gode ting søde. Især nyt træningstøj er altid godt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dét kan du tro jeg nok skal 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har da fået så mange gode ting, søde 🙂 Jeg har købt træningstøj og en lille jakke. Gode ting 🙂 Og har lige bestilt et halstørklæde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I lige måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror altid der vil være måneder hvor man klarer den slags udfordringer dårligere end andre. Men så er det godt at vi lige har startet en ny måned, hvor man så kan give den en ekstra skalle 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det tror jeg også kun jeg kan, fordi der stadig er plads til jokere 😉 Men jeg synes jeg er god til altid at have min liste i baghovedet, når jeg går i butikker – dét hjælper gevaldigt!
  Hvor er det mega sejt!!! Det synes jeg absolut du kan være stolt af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dét kunne være hyggeligt hvis du kiggede forbi, og så må du da endelig komme over og sige hej 🙂
  Har faktisk aldrig været til marked derude, så er temmelig spændt på kvaliteten af det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nåh ja, det kan jeg godt huske du skrev. Du må endelig komme over og sige hej, hvis du finder mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende Thea. Dét vil jeg glæde mig til at læse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har helt ret mht pumps og deres anvendelig. Mangler dem bare gevaldigt til job synes jeg, omend de nok ville blive brugt mest som indendørs skiftesko 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jeg også selv ret glad for. Men har jo også en ambition om at få garderoben ned på under 100 ting, så der skulle også helst ryge mere, end der kom med hjem igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dét er jeg også god til 😉 Jeg ender bare alt for ofte med ting jeg ikke mangler, hvis ikke jeg prøver at planlægge min shopping bare en smule.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig sejt, sådan som du kan følge din shoppeplan! Det må også give lidt shoppe-selvtillid 😉 Min plan er, at jeg ikke må shoppe før vi skal til New York i februar (!!) og det går overraskende godt! Har kun købt tre ting i oktober og alle tre er købt brugt af veninder 😉 Så jeg er også lidt stolt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det er nogle super pæne og tidsløse ting, du har fået tilført til listen i oktober. Den hvide blazer er jeg meget vild med 🙂
  Jeg har ikke planer om at tage forbi Remisen, men måske det sker alligevel 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også en stand på Remisen d. 9.-10. nov. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er virkelig sej til det! Selv har det gået dårligt for mig, for jeg skulle sælge 2 ting fra garderoben før der kom 1 ny ind. Det er lige før, at det er strik modsat. Øv øv. Må på den igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes virkelig, at dine støvler er så seje – og gør sig rigtig godt på dine outfitbilleder 🙂 Fine køb, du har fået gjort dig! Jeg er selv på vej med sådan et indlæg indenfor de næste par dage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pæne ting du har fået dig, og det må være rart at have fået fat i størstedelen af det, du havde i tankerne.

  Er spændt på at se hvad næste måned byder på. Sorte pumps er måske ikke det mest anvendelige fodtøj på denne tid af året, men på samme tid er de måske rare at have til vinterens fester.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre sager, og så fedt du har solgt flere ting end du har købt… Jeg har fået nogle ting fra black swan og selv købt en tanktop og en neglelak. Egentlig havde jeg også købt jeans, men de er røget retur og jeg er i skrivende stund ved at anskaffe et andet par…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ikke særlig god til at lave planer,
  jeg shopper bare når jeg føler for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Offer for en bloglandsfristelse