Wardrobe challenge - Day 7

LBD-season coming up

Julefrokostsæsonen nærmer sig, og det er for mit vedkommende også lig med LBD-sæsonen 😉 Lige så simpelt jeg er klædt i hverdagen, lige så meget elsker jeg at dresse mig op når en festlig anledning er på programmet. Derfor har jeg også sat jagten ind efter årets julefrokostkjole.

Ingen tvivl om at kjolen skal være sort, dét fungerer ligesom bare hver gang. Jeg har søgt lidt rundt og har valgt disse 6 favoritter ud. Fælles for dem alle er at jeg vil style dem med stort, løst hår, en pokkers masse fingerringe, en clutch der gerne må skille sig lidt ud, og så med høje, chunky hæle. Og så ville jeg være klar til at danse natten lang 😉
Jeg kan ikke helt beslutte mig om det er kjole nummer 2, 3, 4 eller 5 som er min favorit, og hvis penge ikke var et problem, så havde jeg bestilt dem alle hjem og krydset fingre for at jeg ville blive inviteret til tonsvis af julefrokoster. Og ok, en af dem ville nok også kunne klare det som nytårskjolen 😉
Hvilken er jeres favorit?
(Indlægget indeholder affilliate links)

13 comments

 • Godt ord igen Kristina 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Det har du helt ret i! Men, er en julefrokost ikke en god anledning til netop ikke at tænke rationelt og frem i tiden? 😉 Der må der efter min mening godt være plads til et lidt mere uovervejet køb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dem kan man heller aldrig få nok af vel? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes de to længst til højre i øverste række er rigtig fine (omend jeg ville fryyyse i særligt den første), men Zalando sagen er også fin. Tror særligt at See U Soon kjolen er fin og vil være meget alsidig også efterfølgende, idet den er let at variere vha. accesories og ydermere ville kunne bruges til hverdag med flade sandaler til sommer.

  Selv hopper jeg nok i noget fra skabet til både julefrokoster og nytår. Jeg har simpelthen så mange festkjoler og så få lejligheder til at bruge dem, at det næsten er kriminelt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker elsker elsker de små sorte!

  Knus http://www.gittemary.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dét argument har jeg faktisk også overvejet, og enig, netop til julefrokoster må man gerne pynte sig lidt mere end bare den klassiske sorte kjole.
  Kjole nummer 2 fx ville jeg nok bare kunne bruge oftere, da den i sig selv, ikke er helt lige så festlig som fx glimmerkjolerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det synes jeg bestemt også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine veninder stemmer også for nummer 2, så det kan godt ske det er den jeg burde gå efter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 20 kjoler?! Hold nu op, det var godt nok også en del 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er virkelig lækre de kjoler 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristina

  Jeg synes dit valg skal stå mellem nr. 3, 4 og 5 🙂 De er mest festlige og så meget dig. De andre bliver lidt for almindelige synes jeg, og efter som at 99% nok ankommer i sort til en julefrokost, så må kjolen gerne skille sig lidt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg stemmer for nr. 2 eller 3 – dem kan jeg bedst se dig i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine favoritter er nr.3 og 4 🙂 Dem vil jeg kunne se mig selv i.
  Jeg skal ikke have flere (sorte) kjoler pt. Har ca.20 kjoler, og kun 2 har været i brug i oktober 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Wardrobe challenge - Day 7