Wardrobe challenge - Day 2

November musthave

Zara lace dress 279 DKK

Jeg dør lidt over hvor flot denne kjole er, og overvejer lidt om den ikke skal være et novemberkøb. Prøv lige at overvej hvor god den vil være med mine spænde-støvler og oversized strik?! Eneste dilemma er hvilken størrelse jeg skal tage den. Min vante størrelse så den forhåbentlig falder pænt lige ned, eller en størrelse større, så den bliver lidt mere løs. Hvad siger I?

P.S, jeg pusler lidt med nyt layout på bloggen, så bær lige over med at her roder lidt de kommende dage.

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Wardrobe challenge - Day 2