Der er også gode dage ..

Isabel Marant x H&M

Jeg har en stille dag på job idag og har udnyttet det til at tage et nærmere kig på Isabel Marant x H&M; kollektionen som rammer udvalgte butikker til november. Jeg har flere gange proklameret at jeg ellers ikke er til Isabel Marant. Det er for boheme til min smag og priserne er relativt utilnærmelige på en SU-indtægt. Men med snigkigget på den kommende Isabel Marant x H&M; kollektion, så er jeg tilbøjelig til at tage alle ordnene i mig igen. På kollagen her har jeg valgt mine favoritter ud, og der er mange som I kan se ;)Det giver næsten sig selv at mine favoritter mestendels består i de sorte og hvide items, men at jeg er tiltrukket af det grafiske sorte/hvide print overrasker faktisk også mig selv lidt, fordi det for mig lidt er indbegrebet af Marants design. Ikke desto mindre er jeg fristet. Meget endda. Priserne er yderst rimelige og da mange af mine favorititems er meget klassiske i snit og design, så overvejer jeg på det kragtigste om jeg skal stille mig klar i køen når tøjet rammer butikkerne den 14. november. Jeg kan da i hvert fald godt se en enkelt eller to af bluserne være løsningen på min overdels-problematik
 Hvad med jer, har I udset jer noget fra kollektionen som I ikke kan leve uden?

6 comments

 • Vi gør en dyr november i møde søde Ida 😉 Er spændt på om det overhovedet er realistisk at få fingrene i noget af det, den store hype taget i betragtning. Kan allerede forestille mig det kaos der bliver ved launch d. 14/11!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja synes virkelig også det sæt er sejt. Og det ville også være cool med høje hæle til for at give mikse casual og formal!
  Frygter til gengæld lidt at det bliver helt urealistisk at få fat i nogle af tingene, fordi hypen er så enorm!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt enig. Selvom man jo næsten kun kan blive skuffet med de høje forventninger man nu har sat for dagen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har udset mig så godt som ALT! Mønstret kjole, mønstret nederdel, jersey bukser, sorte overdel med lange ærmer og frynsestøvler! Suuuuk…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er jeg misundelig over ikke at være hjemme til at få fingrene i de lækre items! De grå bukser og matchende bluse vil være et helt perfekt vintersæt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er positiv over kollektionen. Havde meget høje forventninger, og må sige at den indtil videre har levet op til forventningerne! Glæder mig til at set det i real life. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Der er også gode dage ..