Om at jonglere med for mange bolde

Der er også gode dage ..

Der er dårlige dage, og så er der gode dage. Dage hvor man er heldig at vinde virkelig lækkert undertøj hos den fine Emily Salomon hører til i den sidstnævnte kategori. Det er fra Hoff by Hoff i den lækreste bløde bomuldskvalitet og med den flotteste pasform. Jeg har aldrig ført haft undertøj fra Hoff by Hoff, men jeg er helt solgt. Og så kan man altså godt mærke at man får lidt mere kvalitet for pengene sammenlignet med de trusser jeg plejer at købe i H&M; 😉 
Undertøj er ellers ikke noget der fylder meget her på bloggen, selvom det faktisk fylder ret meget i min verden. Elsker at have lækkert undertøj på, og selvom det ikke kan ses, så gør lækkert undertøj altså ret meget for selvværdet. Kender I ikke det? Trusser køber jeg for det meste i H&M;, mest fordi de er yderst betalelige sammenlignet med de dyrere undertøjsmærker. Med bh’er sværger til Forrest&Bobs; blonde trekantsbh’er. Men jeg kan da ikke snige mig udenom at der nu er røget et par items fra Hoff by Hoff på ønskesedlen. Bl.a. denne bh og disse trusser (Søde kæreste, læser du med?! 😉 )
Hvor foretrækker I at købe jeres undertøj?

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Om at jonglere med for mange bolde