En ny veninde på armen

Noget om bluser ..

Jeg forstår simpelthen ikke at jeg altid synes jeg mangler bluser. Sidste måneds optælling viser jo tydeligt at det ikke er tilfældet – i hvert fald ikke rent kvantitativt. Alligevel synes jeg ofte at jeg har problemer med at lave et sammenhængende outfit, fordi jeg altid går i stå ved overdelen. Måske det er et tegn på, at det ikke er de rigtige items jeg har i min garderobe eller måske jeg bare stadig er i tvivl om hvilke overdele jeg føler mig bedst tilpas i, og derfor famler lidt i blinde?!
I et forsøg på at finde frem til hvad det er for overdele jeg mangler, for at gøre mine frustrationer mindre, der er jeg kommet forbi Choopin.dk. Kender I til den onlineshop? Choopin.dk fører et hav af mærker, bl.a. Inwear, Day Birger et Mikkelsen og Soaked in Luxury. Sidstnævnte står også bag den grå og den sorte strik fra kollagen og du kan købe Soaked in Luxery her.
Jeg har enormt mange toppe uden ærmer og tshirts, men her om efteråret så kræver disse brugen af en cardigan, og cardigan/top-looket er jeg desværre ikke så gode venner med. Derfor tror jeg at jeg vil bruge noget af dagen idag på at fundere over hvilke overdele jeg føler mig godt tilpas i og hvordan den ideelle samling af overdele ser ud.

Hvilke bluser foretrækker I? Og hvordan bruger I jeres kortærmede toppe her om vinteren?

Indlægget er sponsoreret men er 100% et udtryk for egen holdning

3 comments

  • Er vild med den hvide og sorte bluse – de ser varme og lækre ud !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • De fleste af mine toppe kan jeg bare ikke rigtig se gå med en langærmet indenunder pga deres snit, men ellers havde det også været en rigtig god måde at få dem brugt hele året på!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan godt finde på at bruge mine kortærmede under en stram, sort, langærmet basisbluse. Det fungerer ret godt, hvis den kortærmede ellers er en smule løs i det. Men mangler virkelig også langærmede bluser..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

En ny veninde på armen