Den perfekte garderobe / Status på 2013

Et photobooth-hej

Nu skal bloggen jo ikke helt omdannes til et forum kun med tanker om forbrug (og mangel på samme) – der skal også være plads til photobooth-hej’er 😉 Min fotograf er ikke hjemme, og orker ikke rigtig at arrangere-kamera-på-bøger-blade-stole-and-what-not-scenariet, for selv at kunne tage et dagens til jer, så det må I få en anden god gang. Jeg er lige kommet hjem fra frisøren og ovenpå en sommer med saltvand og masser af sol, har jeg igen silkebløde spidser og pænt hår. Så må vi se hvor længe dét holder. Jeg er tilbage på kursen mod det lange hår, efter forårets forsøg med skulderlang page. Jeg har det bare bedst med det helt lange hår, så det er målet igen. 
Har I haft en dejlig onsdag piger?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den perfekte garderobe / Status på 2013