Den perfekte garderobe / accessories

Happy days

Mandag er tilbage, og med kun en uge tilbage af min uforskammet lange sommerferie, så er det ved at være på tide at åbne bøgerne igen. Men weekenden har været af den slags hvor den er forbi inden den overhovedet rigtig er gået igang, så det der med studiemandag, holder altså lidt hårdt idag. Lørdag holdt jeg nemlig fødselsdagsfest for 30 af de bedste mennesker jeg kender. Man skal aldrig gå ned på pynt, så jeg havde fyldt rummet med balloner og flotte mennesker (dem skal man heller aldrig gå ned på) og sammen sørgede de to for at jeg havde den bedste fødselsdagsfest jeg overhovedet kunne have tænkt mig. Der blev danset til den lyse morgen, og dagen igår blev derfor brugt med dyner i sofaen og tømmermændstv, kun afbrudt af en kort gåtur for at hente uforskammet god tømmermændsmad (den får man på Isted Grill hvis nogen skulle være i tvivl, haha).
Har I haft en dejlig weekend piger?

4 comments

 • Dét lyder også som en skøn weekend søde Ida. Især den del med de manglende tømmermænd 😉 Dem slap jeg desværre ikke helt for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din ferie ser ud til at have været SÅ fantastisk. Ovenpå sådan en en tur, så er det også lidt mere overskueligt når ferien slutter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det bare festligt, dejligt og som en perfekt weekend! 🙂
  Jeg fejrede selv min veninde i lørdags, og igår blev ligeledes brugt på afslapning. Dog var jeg fri for tømmermænd 🙂 Og nu nyder jeg den sidste uges ferie, inden bøgerne kalder (måske kalder de allerede lidt nu?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Så gælder det om at nyde den sidste uge 🙂 Og det lyder som om, du slutter ferien godt ad 🙂
  Min ferie slutter på onsdag og så starter jeg også op igen 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den perfekte garderobe / accessories