Som at få en ny bedste veninde

Yvonne Koné

Yvonne Koné sandals 2600 DKK 650 DKK

Mit selverklærede shoppestop for august varede i præcis 5 dage. Så dukkede disse perfekte stiletter nemlig op – ovenikøbet med 75% rabat. Og eftersom der jo stod et par nye sorte hæle på efterårsshoppelisten, så var jeg altså nødt til at slå til!
Klikkede dem hjem mandag eftermiddag, modtog dem igår, indviede dem på job idag. Kort proces og jeg elsker dem allerede. De er fantastisk gode at gå i, kvaliteten lækker og så kan de gå til både bare ben og jeans. Der er intet som nye sko 

18 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Som at få en ny bedste veninde