Når en ny sæson banker på døren

Big hair don’t care


H&M; Divided shirt / Weekday shorts / H&M; sandals

Sådan her så jeg ud igår hvor jeg tullede lidt rundt og kom mig ovenpå weekenden og en lang mandag. Vi sluttede dagen med at se The way way back i biografen, og den er virkelig sød og hyggelig. Har I set den? Hvis ikke, så gør det endelig!
Skjorten er ny (præ død-iphone-skandalen) og kostede sølle 179 kr i H&M.; Den er perfekt let og løs i pasformen, så den skal jeg nok få brugt flittigt, og igår hvor vejret var noget utilregneligt, der var den perfekt parret med et par løse silkeshorts.

10 comments

 • Årh tusind tak! Ej er det rigtigt? Jeg synes den sidder lige som den skal, og er perfekt oversize. Men jeg er også gået en størrelse op i forhold til hvad jeg normalt er. Måske det kan være derfor?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan godt se lyset ikke har fanget det, men der er faktisk en lille nuanceforskel på shorts og skjorte. Men vil giver dig ret i den her, ligner en buksedragt. Sådan en har jeg også manglet, så det er kun fint, hvis man kan snyde sig til en på denne måde 😉
  Selvom biografen måske ikke står højest på listen her om sommeren, så er der nu noget hyggeligt ved at gemme sig væk i mørket, på de dage hvor vejret alligevel er lidt tvivlsomt. Filmen kan jeg i hvert fald varmt anbefale!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint et outfit, er helt vild med, at dit hår matcher dine sko – det giver outfittet en rød tråd 🙂
  Skjorten prøvede jeg også selv i den lokale H&M; forleden, men syntes ikke den rigtig sad som den skulle. Måske den skulle have en second chance? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg troede at det var en buksedragt 🙂 – det ser ihvertfald skide lækkert ud det outfit 🙂
  Filmen har jeg ikke set, men måske jeg snart burde tage en tur i biografen ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh tak som altid søde Stine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser skøn ud, som altid 🙂

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak Karina!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser virkelig fin ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som altid virkelig smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Når en ny sæson banker på døren