Mandag

Når en ny sæson banker på døren

Min Iphone valgte at eliminere sig selv i nat og kan nu ingenting. Og jeg kan ingenting uden den. Trods alt var den hensynsfuld nok til at dø lige op til den 1. men det betyder også at augusts overskydende lønkroner bliver kastet efter en ny telefon. On my monthly wishlist indlægget afløses derfor i denne måned med mine ønskekøb for den kommende sæson. Nu hvor butikkerne så småt bugner af sæsonens nye musthaves, så er det alligevel også meget sjovere at være fokuseret på dem!
Hvis nogen skulle være i tvivl, så går jeg et sort efterår i møde. Og hvis man skal tro på ovenstående kollage, så bliver mine økonomiske udskejelser udi tilføjelser til garderoben ret begrænsede den kommende sæson. Men det vil jeg nu se før jeg tror det 😉 
Hvorom alting er, så er mine mangler den kommende sæson få og kan (indtil videre) tælles på én hånd. Jeg mangler en sort eller mørkegrå cardigan, gerne i et lettere oversized snit, til at tage udover mine mange tshirts og toppe, og dermed forbedre muligheden for at disse items også kan bruges når det bliver koldt. 
Derudover mangler jeg et par korte, rå støvler, da de “ridestøvler” jeg har brugt de sidste par år, trænger til at blive udskiftet eller i hvert fald aflastet. Pt hælder jeg mest til en model med en lav hæl og nogle rå spænder á la ovenstående. 
Til trods for min seneste erklæring om forbud mod at købe flere nederdele, så er jeg alligevel nået frem til at jeg mangler en sort nederdel i et lidt mere let materiale, end hvad der er tilfældet med mit skater skirt fra Designers Remix. Tænker at et sådan må kunne erhverves billigt i H&M;, Vero Moda eller lignende?
Sidste item på kollagen er et par nye sorte stilletter. Jeg har kun et par lukkede sorte pumps, og dem jeg har er knap så gode at gå i, og de er derfor sjældent i brug. Et nyt par vil derfor være nice to have, men ikke need to have, og de står således heller ikke øverst på listen, med mindre jeg falder over nogle som er helt perfekte i forhold til pasform – og pris!
Hvad har I gjort jer af overvejelser i forhold til den kommende sæson?

7 comments

 • Det er også nogle af de indlæg jeg holder aller mest af at lave – og også læse hos andre for den sags skyld. Så kan min indre planlægningsfanatiker virkelig slå sig løs 😉
  Årh træls at alle jokeren er opbrugt – men sejt at du har kunne holde dig til det?!
  Sådan en metode fungerer desværre ikke for mig (selvom jeg ville ønske det), så jeg har istedet en grundregel om at der skal sælges noget gammelt på Trendsales, før noget nyt kan komme til, og det fungerer heldigvis nogenlunde – altså for det meste 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaaa, elsker den slags indlæg! (Bortset far den del med telefonen, øv altså)
  Jeg har brugt ALLE mine jokere på shoppelisten, og jeg kan umuligt undlade at gøre brug af nogle flere eftersom der stadig er fem måneder tilbage af året (dumme dumme Ida!). Derfor forsøger jeg lige nu at finde ud af hvad jeg virkelig kommer til at mangle de næste fem måneder og jeg er nået frem til følgende: STRIK, mere præcist én sort cardigan og to-tre striktrøjer. Og så mangler jeg et par vinterstøvler (De står heldigvis på shoppelisten!). Der ud over håber jeg at få råd til eller få foræret en silkenederdel fra TGTBB 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes også den ser ret lækker ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg synes nederdelen på billedet er virkelig fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha. Jeg er meget menneskelig, for bevis, kan du jo bare læse om mit virkelig tossede fejlkøb fra Berlin.

  Der sker jo heller intet ved at have lidt at veksle med hvis det er en model du bruger ofte, og en udgave i en lidt finere kvalitet ville også give et god modspil til strik, mens du så kan bruge den kraftige til lette skjorter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Phew, der blev du lige lidt mere menneskelig – hvis du ender med kun 3 items, så bliver du da umulig at gøre kunsten efter i hvert fald 😉
  Jo, det kan du helt bestemt have ret i. Synes bare jeg drukner lidt i nederdelen fra Designers Remix pga den kraftige kvalitet, så ville gerne have en der var lidt lettere i udtrykket og så selvfølgelig bare parret med tykke strømper!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror altså også jeg kommer til at shoppe mere den kommende sæson, end blot de tre ting der står på min liste. Ellers bliver jeg da svært overrasket.

  Ift. nederdelen, så tænker jeg om ikke en sådan er mere oplagt når det atter bliver forår? Jeg synes netop at én i et tykt materiale giver god mening når vi går efteråret i møde. Ellers burde man nok kunne finde én til en god pris, som du selv nævner.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Mandag