Må jeg? Vil jeg? Skal jeg?

Mandag

Oh well, så blev det mandag igen, og jeg kan slet ikke overskue at weekenden allerede er slut. Fredag brugte min kæreste og jeg på mad, øl, terningespil og gode venner. Lørdag tog jeg til Næstved for at være med til afskedsmiddag for søde Simone, som om få dage pakker sin kuffert og rejser et halvt år til Australien. Igår blev brugt til Grøn Koncert med lige dele sol, gode venner, musik, øl i kander og højt humør. Da vi stod og hoppede til Kato og Nik & Jay, virkede mandag meget langt væk, men da vækkeuret ringede i morges kl 6.15, troede jeg det var en dårlig joke. Jeg har været SÅ træt og tiden på arbejdet har bare sneglet sig afsted. Mén, når man har brugt hele weekenden i selskab med de bedste mennesker, så skal man ikke beklage sig
Nåh ja, og så ser jeg sådan her ud idag, i grynet photobooth-kvali (det er vel mandag): oversized tank, denimshorts, rodet hår og trætte øjne 😉
Har I haft en dejlig weekend?

8 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Må jeg? Vil jeg? Skal jeg?