Afsted

Tilbage til virkeligheden


Zara top / Just Female jeans / H&M; sandals / Rika bag / Rayban sunnies

Jeg er tilbage i virkeligheden med dertilhørende vækkeur der ringer kl 6, travle arbejdsdage og outfits der ligger langt fra det strandtøj jeg har spenderet de seneste uger i. Til gengæld skal jeg først arbejde igen på fredag, så jeg skal nok ikke klage (det skal da lige være hvis solen ikke snart kommer frem, så jeg kan tage på stranden – så klager jeg)
Outfittet er fra igår hvor jeg var på job og efterfølgende fejrede kærestens lillebrors fødselsdag i solen. 

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Afsted