25062013

Reebok Classics

Det er sjældent jeg er firstmover med særlig meget inden for moden ? jeg skal altid lige se tendenserne lidt an, med det resultat at de fleste musthave items når at blive hypet, blive udsolgt og uddø igen, inden jeg får taget mig sammen.

Sådan har det også halvt om halvt været med de ultra hypede Reebok Classics. Først drømte jeg om dem i hvide (ligesom alle andre), men kunne alligevel ikke helt affinde mig med tanken om, at det også var i selv samme sko jeg som purung 17-årig agerede cheerleader på Næstved Stadion 😉 Så jeg lod stå til, alt imens jeg stadig manglede et par lyse sneakers til at forsøde foråret og sommeren med.

Men så kom Reebok Classic Pastel ? og jeg var solgt. Sådan rigtig solgt! Jeg ville oprindeligt have haft de lyserøde ? og købte dem også som en tillykke-du-er-færdig-med-din-bachelor-gave. Men skoene er store i størrelsen, så de blev solgt igen. Efterfølgende var det selvfølgelig helt umuligt at støve de lyserøde op i den rigtige størrelse, så det blev til den sarte lilla i stedet. Og dém er jeg altså også fantastisk glad for. Så glad at jeg har slæbt dem hele vejen med til i Italien, selvom det så afgjort er for varmt til sneakers hernede.

Det er lidt ligesom med den der sang ? ?holdt så meget af dem, sov med dem om natten? 😉

10 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

25062013