25062013

Reebok Classics

Det er sjældent jeg er firstmover med særlig meget inden for moden ? jeg skal altid lige se tendenserne lidt an, med det resultat at de fleste musthave items når at blive hypet, blive udsolgt og uddø igen, inden jeg får taget mig sammen.

Sådan har det også halvt om halvt været med de ultra hypede Reebok Classics. Først drømte jeg om dem i hvide (ligesom alle andre), men kunne alligevel ikke helt affinde mig med tanken om, at det også var i selv samme sko jeg som purung 17-årig agerede cheerleader på Næstved Stadion 😉 Så jeg lod stå til, alt imens jeg stadig manglede et par lyse sneakers til at forsøde foråret og sommeren med.

Men så kom Reebok Classic Pastel ? og jeg var solgt. Sådan rigtig solgt! Jeg ville oprindeligt have haft de lyserøde ? og købte dem også som en tillykke-du-er-færdig-med-din-bachelor-gave. Men skoene er store i størrelsen, så de blev solgt igen. Efterfølgende var det selvfølgelig helt umuligt at støve de lyserøde op i den rigtige størrelse, så det blev til den sarte lilla i stedet. Og dém er jeg altså også fantastisk glad for. Så glad at jeg har slæbt dem hele vejen med til i Italien, selvom det så afgjort er for varmt til sneakers hernede.

Det er lidt ligesom med den der sang ? ?holdt så meget af dem, sov med dem om natten? 😉

10 comments

 • Hehe det er sjovt som moden bare altid kommer igen på et eller andet tidspunkt. Nogle som et mere velkomment gensyn end andre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahah, det er ikke et af de happenings i min fortid som jeg har været aller mest stolt af, så har nok gået lidt stille med dørene med det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dét kan du tro jeg har. Har netop ramt Venedig – og stabil internetadgang, og har en fest uden lige over det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt! Dét hjælper lidt på det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det er jeg også endt med at synes – selvom det stadig ærgrer mig bare en lille bitte smule at de lyserøde ikke var til at opstøve 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altså også en vildt lækker farve Line!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt klart mere fan af den lilla end den lyserøde! Way to go!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er feeeeeede! 🙂 Håber at du har en god ferie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk med et sådan køb som føles helt rigtigt. Jeg har haft det på samme måde med de der sneakers med indbygget hæl, de ligner utroligt meget nogen jeg havde som purung… Jeg glæder mig til at se dem in action 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hihihihih hvorfor ved jeg ikke, at du har været cheerleader!?!
  Jeg synes, de er super flotte i den sarte lilla – det er helt klart mere dig end de hvide cheerleader sko 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

25062013