Designers Remix pre-sale

The perfect bath suit

Jeg har endnu tilgode at eje en badedragt, selvom jeg synes en sådan kan være enormt flatterende og sexet – hvis snittet vel og mærke er rigtigt, og ikke er en eller anden H20-variant som efterlader mere stof end hud. Dem er jeg ikke fan af 😉
Til gengæld er jeg fan af denne badedragt fra det danske badetøjsmærke North. Prisen på 980 kr? Not so much. Men måske på et udsalg? 😉
Den kan købes hos Youheshe her
Er I til badedragt eller bikini?

6 comments

 • Nåh ja, det kan jeg selvfølgelig godt se. Synes til gengæld også de finere undertøjsmærker, fx Triumph, ofte har nogle rigtig gode bud på badedragter med bedre støtte til barmen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes faktisk for en gangs skyld at jeg ikke kan finde noget tilsvarende i highstreeten. Men det er nok også fordi det er den dybe ryg jeg er ret betaget af, så den er lidt blevet et must for den badedragt jeg ender med at købe.
  Og helt enig mht det praktiske i badedragten. En bikini og det er svømme oplever jeg i hvert fald sjældent går særligt godt hånd i hånd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt valg. Badedragter er også meget mere praktisk hvis man rent faktisk gerne vil svømme lidt når man er ude at bade.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville ønske jeg var bikini pige – det er mest fordi jeg ikke synes min mave er værd at vise frem, så jeg holder mig til en mere sexet udgave af en badedragt 😉

  xx Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • eftersom to graviditeter har sat sit aftryk på mit maveskind er jeg bestemt til badedragterne, Denne er virkelig smuk, men jeg tror desværre mine bryster har brug for lidt mere support… Hvis jeg nogensinde får dem løftet, og reduceret ville jeg hoppe i noget a la denne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er godt nok også lækker – tænker man kunne fordoble værdien ved også at bruge den som top til et par shorts eller jeans. Men mon ikke H&M; også har noget pænt? Synes de plejer at være rimelig gode på det punkt.

  Jeg havde en virkelig god og ikke mindst pæn badedragt, købt i Bilka af alle steder. Desværre døde den sidste år, og jeg har endnu ikke fundet en erstatning. Synes ellers det er en del mere praktisk når man, som jeg, f.eks. går i svømmehallen af og til.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Designers Remix pre-sale