Get fit for summer

(Selv)forkælelse

Hvis ikke dét at have afleveret bachelor skulle afføde en gave fra mig til mig, så ved jeg ikke hvad der skulle 😉 Således har jeg de seneste uger spekuleret meget i (ok spekuleret er nok en overdrivelse, men det er da blevet brugt som overspringshandling en gang eller to), hvad denne gave skal munde i. Har disse tre items på tegnebrættet. Erika solbrillerne fra Rayban har jeg længe haft kig på, og jeg synes ikke mindre om dem som tiden går. Jeg mangler et par sorte klassiske solbriller og disse har længe været mit bedste bud. Og til 650 kr er det også til at overkomme. De pastelfarvede Reeboks er vokset lidt på mig den seneste tid, og jeg tror de kunne være de perfekte sommersneakers, og så ville de bare være en rar afveksling i min nuværende skosamling, hvor jeg nærmest ikke ejer andet end sorte sko og sandaler. Sidst men ikke mindst, så er der bukserne. Har ikke kunne få dem ud af hovedet siden Laura fra Stylejunkie så effortless lækker ud i dem forleden. De er fra Zara og koster kun 299 kr. 
Så er det bare hvad jeg skal vælge.
Who am I kidding?! Jeg vil have det hele jo!
Har I en favorit?

16 comments

 • Bukserne i medium var desværre alt for store, så er endt med at aflevere begge par retur. Drønærgerligt for de var altså virkelig lækre 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Slet ikke! Du skal bare ha' håret nede og smile, så er der ingen der ser, at du ingen top har på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med bukserne – skønt mønster på dem 🙂

  http://www.itsmypassions.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det tror jeg du har ret! Har givet min kæreste en hulens masse hentydninger til at solbrillerne kunne være en flot bachelorgave fra ham til mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skal op og forsvare d. 17, så der lige en gaveanledning mere der 😉 Og så har jeg hentydet over for min kæreste at solbrillerne kunne være en meget fin bachelorgave fra ham til mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal nok lige skrive i kommentarfeltet her, hvordan medium er. Håber de får dem hjem i løbet af ugen her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan er det også altid for mig! Og det ender altid med at de bare hænger i skabet 🙁
  Jeg glæder mig til at høre, hvordan de er i en medium så! For de er altså pæne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solbrillerne! Tror helt klart det er dem du kommer til at have (glæde af) længst, og det ville gøre udslaget for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du også skal op og forsvare din opgave, kan du jo købe en ting nu og en anden til den tid. Den tredje ved jeg så ikke hvordan du får hjem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bukserne ER dumme i størrelsen 🙁 Købte dem med hjem i en small igår. De er for store i livet, men i benene kan jeg dårlig bevæge mig, uden jeg føler stoffet sprækker i syningerne ved lægge og lår. Og SÅ store ben synes jeg så ikke at jeg har 🙁 Desværre var de ikke hjemme i en medium, så jeg har bestilt dem online i stedet, så må vi se hvordan det bliver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo for dælen da. Man må det hele ovenpå bachelor. Ideen med en gave både når der afleveres OG efter mundtligt forsvar er en god ide 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har helt ret! Hvis man ikke har lov til at give sig selv en gave efter at have afleveret bachelor ved jeg ikke hvornår man så skulle! Måske efter eksamen? 😛 Har da i hvert fald også overvejet at forkæle mig selv lidt når jeg afleverer OG når jeg har været til eksamen. Det må jeg godt, ikke? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skoene har jeg også haft kig på i evigheder og bukserne ligger pt i min kurv (synes bare Zara's bukser er lidt dumme i størrelsen?) så jeg stemmer ligesom dig for alle tre dele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Men du har helt ret i dine overvejelser – omend jeg måske ville føle mig lidt blottet, hvis jeg kun kørte sættet som det er der 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha jeg havde da heller ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at du skulle blive den som ville tale mig fra at købe det hele 😉 Du er en værre en!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg siger solbriller og bukser eller måske alle tre ting – det er jo faktisk lidt et sæt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Get fit for summer